Blog

La xia: un aliment que no pot faltar en el teu rebost
0 comentaris
1005 views
Notícies

Que la xia sigui el superaliment de moda no és casualitat. Per la seva densitat nutricional i valor terapèutic, mereix la fama que li precedeix.

La import√†ncia de les prote√Įnes a l'esport
0 comentaris
786 views
Notícies

Si practiques esport de manera habitual, sabr√†s que el consum de prote√Įnes no nom√©s √©s clau per a la teva salut. Tamb√© per al teu rendiment esportiu.

L'estrès mata. Així pots combatre’l
0 comentaris
974 views
Notícies

Sabies que l'estrès és més nociu per a la salut que fumar? I que el 20% de les persones que el sofreixen corren el risc de morir de manera prematura? Aprendre a gestionar-lo és clau per a la teva salut.

Digues adéu a l'astènia primaveral
0 comentaris
1437 views
Notícies

Cansament, apatia, falta de concentració, son... Presentes algun d'aquests símptomes? Potser estàs patint astènia primaveral. Un trastorn que apareix amb el canvi d'estació i que afecta el 65% de la població.

Vull ser vegà: consells abans de començar
0 comentaris
993 views
Alimentació

Si estàs pensant a ser vegà i vols transitar cap a aquest estil de vida de manera conscient i saludable, no deixis de llegir aquest post. 

Millora el teu sistema immunitari i fes front a la Covid-19
0 comentaris
1369 views
Notícies

Disposar d'un sistema immunitari fort és clau per a lluitar contra malalties contra la Covid-19. T'expliquem quines rutines incorporar per a enfortir-lo.

Probiòtics i prebiòtics: què són i quins beneficis tenen?
0 comentaris
2147 views
Notícies

Els probiòtics i prebiòtics són substàncies que es troben en aliments tan comuns com el iogurt, l'all, la carxofa o la soia i que ajuden a equilibrar la nostra microbiota i la nostra salut.

Arriben els plats Sanum Healthy House
0 comentaris
503 views
Notícies

Amb la finalitat de facilitar-te la vida, posem a la teva disposició una línia de plats nutricionalment sans, equilibrats i cuinats a consciència: els Poke Bowls i els plats preparats. 

Benvinguts a la nostra nova web.
0 comentaris
436 views
Notícies

Ens fa molta il·lusió presentar-vos la nostra nova web, un espai on trobareu tota la informació de Sanum Healthy House i on podreu comprar tots els nostres productes.