Benvinguts a sanum

Us presentem els nostres serveis

Descobreix el que et podem oferir

La salut com a objectiu principal és el nostre vehicle, però Sanum Healthy House va més enllà i aposta per un concepte de Salut INTEGRAL, on a través de diferents seccions fomentem un estil de vida sana i conscient. 

ecommerce

Bio market

Incentivem la reducció de residus ZERO WASTE amb la compra a granel (herbes, cereals, llegums, espècies, fruits secs, fruita/verdura, productes de neteja). Treballem amb productors de proximitat KM0 per reduir l’impacte ambiental.

Els nostres productes són de cultiu ecològic BIO on es respecten els paràmetres ambientals de cultiu i producció. Tenim una secció de productes de COMERÇ JUST on s’avala la sostenibilitat dels petits productors al país d’origen.

Bar/Restaurant

Organic Coffee

√Čs un espai on servim els productes del BIO MARKET i oferim alternatives HEALTHY durant tot el dia per a qualsevol √†pat. Un caf√® org√†nic, sucs BIO preparats al moment, POKE BOWLS a qualsevol hora, MENU migdia i opci√≥ TAKE AWAY o DELIVERY.¬†

VISITA'NS

Entrenaments i fisioteràpia

Fisio Training

Comptem amb els millors professionals que tindran cura del teu estat físic a través de sessions d'entrenament personal i fisioteràpia. 

Comptem amb unes instal·lacions totalment equipades.

VEURE M√ČS

Nutrició

Diet & Nutrition

Proporcionem les eines necessàries perquè tothom pugui adoptar fàcilment un estil de vida saludable i fomentem la teva salut física i mental. 

Les consultes de nutrició van molt més enllà del que és entregar una "dieta" o una pauta nutricional: és un lloc on podem brindar diversos recursos, eines, coneixements relacionats amb la nutrició i sobretot, suport en el procés. 

Les teràpies evolutives ens permeten conèixer i aprofundir en el nostre ésser: esperit, ment, emoció i cos. Ajudem a resoldre les dificultats i els conflictes aportant les eines i mitjans per a créixer i viure amb salut. 

Ens capaciten per a aconseguir el nostre benestar i felicitat. 

VEURE M√ČS

Blog

Notícies

CONTACTE

Estem encantats d’atendre't

Carrer Emili Grahit, 2, C, 17002 Girona

De dilluns a dissabte 
9:00h a 21:00h

972 59 81 50 
compra@sanumhealthyhouse.com

VEURE M√ČS